Què és BB?

Best Buddies és una organització internacional sense ànim de lucre que lluita per la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual. La seva missió és establir relacions d’amistat entre iguals entre persones amb i sense discapacitat, la qual cosa beneficia a tots dos. A través d’aquests vincles es poden desenvolupar noves habilitats. Per exemple, eines de comportament social per a uns o lideratge i la superació de prejudicis en els altres.

L’organització es troba en 46 països: Estats Units, Alemanya, Aràbia Saudita, Austràlia, Àustria, Brasil, Canadà, Xile, Colòmbia, Cuba, Curaçao, Dinamarca, Equador, Egipte, Unió dels Emirats Àrabs, Escòcia, Filipines, Finlàndia, Ghana, Grècia, Hong Kong, Anglaterra, Irlanda, Israel, Jordània, Kenya, Líban, Malàisia, Mèxic, Nova Zelanda, Panamà, Països Baixos, Qatar, Singapur, Suècia, Suïssa, Tanzània, Tailàndia i Espanya. Actualment també s’estan desenvolupant programes a Itàlia, Islàndia, Japó, Mònaco i Turquia.

Orígens

Va ser fundada en 1987 per Anthony Kennedy Shriver amb un sol capítol a la Universitat de Georgetown. A poc a poc, es van ser formant aquests grups de voluntaris i persones amb discapacitat en un mateix centre per tot el món. Així Best Buddies es va convertir en una ONG amb impacte a tot el món. Actualment compta amb més d’1.400 capítols i 700.000 afiliats per any en col·legis i universitats a nivell mundial.

  • Tu colaboración completa su mundo

  • Suscríbete a nuestra lista de correo

    * indicates required