Maria Alfonso Orbea

¡Cómo me implico!Comentarios desactivados en Maria Alfonso Orbea

La Maria Alfonso Orbea participa en el programa de Vínculos de Amistad en la  Best Buddies. A continuación nos explica su experiencia con su amigo Jordi. Este texto fue presentado en la iniciativa Yodonoporque de Givingtuesday:

Sóc la Maria Alfonso Orbea i recordo perfectament el dia que ens vam conèixer Jordi, els nervis d’una primera trobada. Sempre acostumo a perdre’m i anava una mica atabalada, ens cauríem bé? Sabríem que dir-nos? No sempre és fàcil fer nous amics, però des de Best Buddies m’havien parlat molt bé de tu. Abans de conèixe’t ja sabia que eres molt afectuós i que eres el fan número 1 del Club Súper 3.

Ja teníem dues coses en comú, així que ja teníem mig camí fet La trobada va ser curta, no més de mitja hora, però vam connectar molt de pressa. Els dos som una mica tímids però de seguida vam trobar un forat a l’agenda, per veure’ns. Així ho vam fer. Des de llavors, procurem trobar-nos sovint, fem la xerradeta i anem a berenar. Tu, com sempre, el teu entrepà amb una coca-cola i jo un croissant i un cacaolat.