El dia que vaig anar a la ràdio

¡Cómo lo veo!Comentarios desactivados en El dia que vaig anar a la ràdio

[Patricia ha decidido hacer sus entradas en el blog en catalán, ya que es su lengua materna. A partir de ahora, todas sus publicaciones serán en este idioma.]

Hola, millors amics, volia explicar-vos que…

Sóc Patricia Carballo Coll, i aniré a la ràdio i em faran algunes prenguntes, avera com surtirà, avera quines prenguntes em faran. I es que és la primera vegada que vaig a la ràdio i m’he posat la samarreta del Bestbuddies i estic una mica nerviosa perquè aniré a la ràdio. I avui aniré a Sabadell a veure «las nenas» i a dinar amb la mama i plegar roba per ajudar a la mama perquè la mama té molta feina perquè sinó la mama es cansa molt. «Les nenas» són familia de la mama i les cuida.

L’endemà…

Ahir vaig anar a la ràdio i va ser molt xulo, al principi no em sortien les paraules perquè estava nerviosa però després ja vaig parlar i riure i em feien preguntes sobre el blog i el anglès que faig de voluntaria a Bestbuddies, vaig explicar quines tasques feia en el blog, les activitats que faig amb Bestbuddies i la festa que farem a final de curs.

Vaig parlar amb la mama i li va agradar molt i desprès la familia va sentir lo de la ràdio, també els va agradar molt i van posar comentaris positius.

Fins la propera!