El dia de la operació

¡Cómo lo veo!Comentarios desactivados en El dia de la operació

Hola, millors amics, volia explicar-vos que…

Va ser el tres de Març quan vaig ingresar a l’hospital i em van fer proves per operame. Les infermeres també coneixien a la meva madrina perquè ella també treballa a  l’hospital, a la planta 10. La operació va durar sis hores, després vaig estar a la UCI dos dies fins que em van baixar a la segona planta, on vaig estar una setmana. Les infermeres, molt simpàtiques eren amigues de la madrina perquè les coneixia. I un cop em van donar l’alta tenia que estar a casa reposant perquè en feia mal tot el cos, però tenia que anar al Cintron, on em punxaven el dit i després tenia que anar a la cardiòloga a fer visita. Ara fa un mes i mig de la operació i estic bé.

Fins la propera!